Nieuwe baan 104
9111 Belsele
03 256 26 23

Boek nu online

 

SUPREME KERATIN

Het Complete Hair Smoothing Systeem

89% van alle vrouwelijke klanten worstelt met kroezend, beschadigd haar, onhandelbare krullen of golven en lastig dik haar* - Onze nieuwe SUPREME KERATIN Smoothing Service biedt een directe en lang houdbare oplossing. Ontdek SUPREME KERATIN, Schwarzkopf Professional's eerste Smoothing Infusion Systeem dat het haar glad maakt en transformeert in lang houdbare, stralende perfectie.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN SUPREME KERATIN?

Gladde Perfectie Elimineert kroes & maakt ontembaar haar glad
Flexibele Style Kies glad, golvend of krullend haar
Ultiem Herstel Regenereert poreus & beschadigd haar
Voor alle Haartypes Kroezend, krullend, golvend, zelfs beschadigd, gekleurd & ontkleurd haar
Veilig te Gebruiken Geen formaldehyde, geen zouten van thioglycolzuur, geen onaangename geur, dezelfde dag kan het haar gewassen worden
   

Sommige mensen zijn gezegend met een volle gezonde haardos. Helaas geldt dit niet voor iedereen. Wij willen je helpen als je sterker, gezonder haar wilt hebben. Je beste partner in het bereiken van gezond, handelbaar haar is de haarbouwsteen keratine. Hoewel je misschien vaak over keratine hebt gehoord, is de rol van keratine bij haarverzorging misschien minder bekend. Lees verder om een aantal essentiële dingen over keratine en zijn wonderbaarlijke effecten bij haarverzorging te weten te komen.

 • 90% van iedere haar bestaat uit keratine en (afhankelijk van de omgevingsvochtigheid) 5-10% water; kleinere haarbestanddelen zijn lipiden (vet), pigmenten, en mineralen. Keratine is een vezelige proteïne die sterkte en elasticiteit geeft aan de binnen- en buitenstructuur van het haar. De keratineproteïne bestaat uit lange peptideketens die sterke vezels vormen. De samenstelling van de peptideketens bepaalt de structuur van de individuele vezels. Haarvezels kunnen om hun lengte-as draaien, buigen, of zelfs vouwen.


  Intacte keratine is niet alleen elastisch maar ook onoplosbaar in water. Keratine is in staat om zowel extreem hoge als extreme lage temperaturen te verdragen. Dankzij keratine is haar opgebouwd om te weerstaan (of tenminste een tijdje toe te staan) aan de warme zonnestralen in de zomer en de bittere winterkoude, evenals de warmte van styling gereedschap zoals krultangen, stijltangen, hete krullers en andere verwarmende elementen.

  Haar met voldoende intacte keratine is goed voorzien om de slag met stressfactoren uit de omgeving aan te gaan. Echter, aanhoudende blootstelling aan stress zal uiteindelijk zekere schade aanrichten aan strengen keratine. Als keratine eenmaal is afgebroken tot strengen die klein genoeg zijn, wordt het oplosbaar in water en wordt het uit het haar gewassen.

  Keratine versterkt het haar

 • Als je haar beschadigd is, als je het wil stijlen, of zelfs het haar versterken, is er genoeg reden om gebruik te maken van de voordelen van de vele haarverzorgings- en stylingproducten die keratine bevatten.

  Keratine wordt aan haarverzorgingmiddelen toegevoegd als een intens krachtig ingrediënt omdat het het haar versterkt door de haarstructuur van binnenuit te verbeteren. Als gevolg daarvan krijgt je haar zijn gezonde, natuurlijke structuur terug. Keratine vult gaten en scheurtjes in de haarschacht zodat het  haar soepeler wordt, meer glans krijgt en makkelijker te stylen wordt.

  Overigens heeft keratine niet alleen een plaats als ingrediënt in haarverzorgingsproducten maar ook in styling hulpmiddelen zoals mousses en haarsprays. Al deze producten kunnen vloeibare vormen van keratine bevatten, die gelijkaardig zijn aan de natuurlijke keratine in menselijk haar. Haarverzorgingsproducten die keratine bevatten, bieden het haar optimale bescherming tegen het verlies van vocht, en geven bovendien uitstekende styling resultaten.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie; contacteer ons via Hairpoint of contacteer ons op 03 256 26 23.

Kapsalon Hairpoint - Nieuwe baan 104 - 9111 Belsele ( Sint-Niklaas)
info@kapsalonhairpoint.be - Tel 03 256 26 23 - Copyright 2020

Onze privacy statement kan u hier terugvinden - GDPR