Nieuwe baan 104
9111 Belsele
03 256 26 23

Boek nu online

 

Dé trouwkapper van Vlaanderen

Op dé belangrijkste dag van uw leven wilt U er natuurlijk stralend uitzien! Ook kan U op zulke dag alle stress beter zoveel mogelijk vermijden. Daarom vertrouwt u uw trouwkapsel het best aan een professional toe!
Kies voor Hairpoint en straal op uw trouwdag.

 

Ervaring:

Door verschillende opleidingen te volgen en vooral veel ervaring op te doen, heeft Nathalie zich over de jaren gespecialiseerd in opsteekkapsels en de bijhorende make up. Iedere bruid is anders en wil een kapsel en make-up dat bij haar past. De kapster verzorgt kapsel en make-up in elke gewenste stijl of dit nu trendy, klassiek, modern of juist romantisch is volledig aangepast én volgens uw wens.

Door de vele huwelijken die ze jaarlijks verzorgt, kan kapsalon Hairpoint U zeer goede raad en tips geven over welk type kapsel (en make up) er het beste zou passen bij U. Alsook zorgt ze ervoor dat u er perfect uitziet op uw trouwdag. Met het trouwkapsel mag u de hele dag uit de bol gaan, alsook mag u er zeker van zijn dat de make-up er na een traantje nog fantastisch uitziet.

De "suite" kan ook steeds beroep doen op onze diensten. Zeg dit best wel tijdig zodat hier rekening mee kan gehouden worden bij het bepalen van het uur.

Visagie:

De make-up is anti-allergisch en van het uitstekende merk Estée Lauder en M.A.C. Cosmetics. De maquillage wordt aangepast aan de persoonlijke stijl van de persoon en kan variëren van naturel tot glamourmake-up.

Bruid & Bruidegom magazine :

Ook is Hairpoint bekend van het Bruid en Bruidegoms magazine. Dit magazine is één van de grootste trouwmagazines in België. Voor een kapsalon is het dan ook een aanzienlijke erkenning om door "Bruid en Bruidegom" uitgekozen te worden voor een interview.

Werkwijze:

Ongeveer één a twee maanden voor de bruiloft wordt het proefkapsel en/of make-up gedaan. Het is immers zeer belangrijk om te zien of het gekozen kapsel en de bijhorende make-up tinten wel perfect passen bij de bruid, haar persoonlijke smaak en bruidsjurk.

Voor de proefbeurt kan U een foto uit een tijdschrift, internet,... meebrengen of kiezen uit de vele voorbeelden die we hebben. Of U kan natuurlijk ook altijd omschrijven welk kapsel U graag had gezien. Het is aan te raden om een foto van uw bruidsjurk bij te hebben zodat het kapsel kan worden afgestemd op de kledij. Wanneer u vervolgens tevreden bent over het resultaat wordt er duidelijk een uur afgesproken voor de trouwdag.

De bruid komt op de trouwdag naar het kapsalon.

Gastenboek:

In het gastenboek kan u veel reacties van reeds gedane bruidje terugvinden. Dit is nog steeds de beste reclame die we ons kunnen wensen. Hieronder enkele reacties.

Realisaties:

  • Interview in Bruid en Bruidegom magazine wat een aanzienlijke erkenning is.
  • 5e op het Belgische kampioenschap.
  • Jaarlijks ongeveer 40 trouwkapsels + de bijkomende opsteekkapsels van anderen
  • Vanaf begin april tot eind oktober elke week minstens één trouw, met uitschieters van 4 per week

Praktische Opmerkingen:

  • Reserveer tijdig indien U interesse heeft. Het aantal plaatsen is beperkt.
  • Bij reservering wordt een voorschot van 50 euro gevraagd. Wanneer u reserveert krijgt u een reservatiebevestiging via mail met alle gegevens erin. Indien u geen dergelijke mail ontvangt is er dus geen reservatie.
  • De prijs van het proefkapsels is hetzelfde als het eigenlijke kapsel. Op de dag van het proefkapsel wordt er afgerekend voor de proefsessie.
  • De dag voor de trouw is het best het haar te wassen (zeker niet de dag zelf)

Kapsalon Hairpoint - Nieuwe baan 104 - 9111 Belsele ( Sint-Niklaas)
info@kapsalonhairpoint.be - Tel 03 256 26 23 - Copyright 2020

Onze privacy statement kan u hier terugvinden - GDPR